lieve klant,

We hopen je ondanks de corona crisis te zien!

1. we zijn OPEN: maandag 13-18.00 dinsdag t/m zaterdag van 10.00-18.00

je kunt gewoon binnenlopen (max 4 klanten)

2. OP AFSPRAAK: heerlijk de winkel voor jezelf

3. via FACE TIME laat ik je live de collectie zien, daarna pik je de items op om thuis te proberen of brengen we het langs, of sturen het op

4. iets leuks gezien in het lookbook of op Insta? we sturen het op!

5betaling kan via Tikkie of bankoverschrijving

 

voor afspraken, vragen of bestellingen

bel Heleen 06-20014241 of whatsapp service of mail: info@zondagamsterdam.nl

liefs, Heleen en Kim 

SHOPPEN OP AFSPRAAK

Ben je té druk om tijdens onze reguliere openingstijden naar de winkel te komen, of vind je het fijn om eens in alle rust te winkelen en persoonlijk advies te krijgen? Maak dan een afspraak buiten onze openingstijden om.

Bel of stuur ons een mailtje naar: info@zondagamsterdam.nl dan plannen we een afspraak in.

 

STYLING ADVIES

Het moeilijkste van kleding kopen is dat er zoveel aanbod is, wat moet je kiezen, welke kleur en stijl passen er nu echt bij je en waar voel je je het lekkerst in?

Het enige om daarachter te komen is veel passen en proberen en wij doen niets liever dan je daarin vrijblijvend adviseren en inspireren.

Als je niet van winkelen houdt is het bij Zondag een Walhalla, je duikt de paskamer in en wij slepen van alles voor je aan, voor werk, uitgaan of vrije tijd. Als je wilt ben je in een paar uur klaar voor het hele seizoen!

In de winkel staan we altijd voor je klaar, maar als je het fijn vindt om een afspraak te maken, bel of stuur ons een mailtje naar: info@zondagamsterdam.nl

 

SHOPPEN VIA DE SITE

Heb je iets leuks gezien op de website, of heb je iets in de winkel gezien wat je toch graag zou willen hebben en heb je even geen tijd om langs te komen in de winkel, dan kun je ons ook even mailen of bellen. Is het product op voorraad, dan hangen we het voor je apart of we sturen het naar je toe.